Donor promoot bloedgeven op de Alpe d’Huzes.

Donor promoot bloedgeven op de Alpe d’Huzes.

Hallo.

 

Hierbij een foto van mij op de top van de Alpe d’Huzes. Ik heb mee gewandeld in het kader van Alpe d’Huzes. Dit is een initiatief om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De bedoeling hiervan zal bij jullie wel bekend zijn. Een neef van mij deed ook mee en zijn intentie was op deze berg met 21 bochten en een afstand van 14 km met een hoogte van 1860 meter 6x te beklimmen. Omdat ik hem gesponsord heb ben ik gaan kijken om hem aan te moedigen op deze berg. Maar je kon ook deze berg zelf oplopen en dus heb ik dit ook gedaan maar ook met de gedachte om bloed geven een klein beetje te promoten.

Vandaar deze foto boven op de berg.

Mijn neef heeft inderdaad de berg 6 x bedwongen wat een enorme goede prestatie is.

In het verleden heb ik bloed gegeven tot ze mij vroegen om plasma te doneren. Alles bleef het zelfde, alleen de afname duurt langer wat voor mij geen probleem is. Waarom ik dit doe? Om andere mensen te helpen wat ik sowieso al graag doe, maar ook een kleine controle voor je zelf. Je bloed word nagekeken evenals bloeddruk en ijzer gehalte. Dit doe ik nu al ongeveer 120 x. Ik ben nu bijna 67 jaar en hoop nog door te kunnen gaan tot 70 jaar.

Mijn afnamelocatie is Tegelen waar het altijd leuk vertoeven is en erg gezellig. Ook krijg je altijd lekkere koffie met een gevulde koek.

 

Met vriendelijk groet,

 

Sef Janssen.